پاسخ گویی تلفنی مدیرعامل تاکسی‌رانی مشهد | چند کورس پاسخگویی برای سرویس مدارس گذر از بحران آبی با هم‌افزایی شهرداری مشهد و شرکت آب و فاضلاب علت اختلال در خط یک مترو مشهد چه بود؟ (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) مشارکت شهروندان، زمینه‌ساز توسعه شهر انتخاب «رئیس» و «نایب‌رئیس» کمیسیون حقوقی شورای شهر مشهد برای سال پنجم افتتاح معراج شهدا در هفته دفاع مقدس کاهش ۳۰ درصدی مبتلایان به سالک در یکسال اخیر با اقدامات شهرداری مشهد | مبارزه با سالک جواب داد بوستان مینیاتوری مشهد با نصب ۳۲ المان جدید احیا می‌شود بخش اول فاز یک بوستان جهانشهر مشهد چه زمانی به بهره‌برداری خواهد رسید؟ ۹۰ میلیون تومان خسارت در پاساژ قائم مشهد در پی آتش‌سوزی | پیگیری‌ها برای جبران خسارت ادامه دارد شاخص کیفی هوای شهر مشهد، ناسالم برای گروه‌های حساس (امروز، ۱۷ شهریور ۱۴۰۴) مشهد در هفته وحدت، غرق در نور و همبستگی | اکران گسترده پیام‌های اتحاد و فضاآرایی ویژه شهر آتش، بازاری در ولایت تخار افغانستان را تبدیل به خاکستر کرد + فیلم گذری بر سرگذشت یخدان روستای «چهاربرج» به مناسبت سالروز ثبت‌ملی شدنش | موقوفه «نجدالسلطنه» در دیار شاهنامه شهردار مشهد مقدس خبر داد: تسهیلات ۴۰۰ میلیونی با سود ۸ درصد برای نوسازی تاکسی‌های فرسوده مشهد در میدان‌بار نوغان مشهد، یکی از سنتی‌ترین دادوستدها، همچنان زنده است | بازار تاریخی بارفروش‌ها آغاز نوسازی ناوگان تاکسی‌رانی مشهد امضای تفاهم‌نامه مشترک سازمان بازآفرینی و دبیرخانه شهر ترمیمی مشهد برای کاهش تخلفات شهری اکران گسترده پیام‌های اتحاد و فضاآرایی شهر مشهد به مناسبت هفته وحدت هوای کلانشهر مشهد در وضعیت «ناسالم» برای همه گروه‌ها (۱۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قائم‌مقام ستاد دهه پایانی صفر شهرداری مشهد: مدیریت شهری ۲۴ساعته برای خدمت به زائران تلاش می‌کند | پیش‌بینی ۵۱ مرکز اسکان موقت و اضطراری در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ + فیلم

  • کد خبر: ۳۵۲۲۳۲
  • ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۶
قائم‌مقام ستاد دهه پایانی صفر شهرداری مشهد: مدیریت شهری ۲۴ساعته برای خدمت به زائران تلاش می‌کند | پیش‌بینی ۵۱ مرکز اسکان موقت و اضطراری در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ + فیلم
قائم‌مقام ستاد دهه پایانی ماه صفر شهرداری مشهد گفت: ۵۱ مرکز اسکان موقت و اضطراری را با بیش از ۶۳ هزار نفرشب خواب، برای زائران دهه آخر ماه صفر پیش‌بینی کردیم.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، جاوید کیانی امروز، ۲۶ مردادماه، در نشست خبری اقدامات شهرداری مشهد مقدس در ایام پایانی ماه صفر، اظهار کرد: شهرداری امسال قصدی برای حضور در شهر نجف نداشت، اما بنا به درخواست شهرداری نجف، تصمیم بر این شد که مدیریت شهری در شهر نجف خدمتگزار زائران باشد.

وی افزود: خدمات بسیار ارزنده‌ای در شهر نجف انجام شد. نیروهای خدمات شهری در رفت‌وروب و نظافت مکان موردمأموریت خود، اقدامات خالصانه‌ای انجام دادند. در حوزه حمل‌ونقل نیز همکاران مأموریت جابه‌جایی زائران تا مرز چذابه و بالعکس را برعهده داشتند. همکاران فرهنگی هم امسال کار ویژه‌ای را در شارع امام‌علی(ع) انجام دادند.

معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد ادامه داد: ستاد اربعین کشوری برای هزینه کردن شهرداری مشهد در عراق بودجه‌ای را به مشهد اختصاص داده‌اند. سال‌های گذشته حجم زیادی از نیرو‌ها برای خدمت‌رسانی وارد شهر نجف می‌شدند، اما امسال روند کاهشی بوده است. ما امسال پیگیری کردیم تا بودجه ستاد اربعین کشوری به مشهد اختصاص پیدا کند.

کیانی با بیان اینکه ما در مجموعه مدیریت شهری، از اواسط فروردین‌ماه دبیرخانه ستاد دهه آخر صفر شهرداری را تشکیل دادیم، عنوان کرد: قرار شد مسائل سال گذشته را احصا و آسیب‌شناسی کنند. تصمیم گرفتیم هفت کمیته تشکیل داده شود. کمیته‌های ارزیابی، حراست و حفاظت و عمران، حمل‌ونقل و ترافیک از جمله این کمیته‌ها است که کمیته عمران کار سنگینی را در حوزه پارکینگ‌ها، افزایش ناوگان و سرویس‌دهی تاکسی‌رانی بر دوش دارد.

قائم‌مقام ستاد دهه پایانی صفر شهرداری مشهد اضافه کرد: کمیته خدمات شهری در کنار کمیته حمل‌ونقل، مجموعه بسیار مهمی است که در حوزه تأمین و نگهداری فضای سبز، موضوعات مربوطه جداول و نظافت پیاده‌رو‌ها و معابر شهری، نصب سرویس‌های بهداشتی و آبخوری‌ها، ارزاق عمومی و خدمات پاکبانان فعالیت دارند و فعالیت‌ها شبانه‌روزی است. کمیته اطلاع‌رسانی، کمیته تکریم و استقبال از زائر در حوزه اسکان موقت و اضطرار و کمیته فرهنگی نیز کمیته‌های دیگر ما هستند که کمیته فرهنگی در حوزه فضاسازی شهری اقداماتی را انجام می‌دهد.

خدمت‌رسانی به زائران، فقط وظیفه شهرداری نیست

وی بیان کرد: مجموعه مدیریت شهری در آماده‌باش کامل قرار گرفته، ۲۴ساعته تلاش می‌کند و این تلاش خالصانه و به‌دور از بسیاری از موضوعات انجام می‌شود تا در حفظ، تأمین، نگهداری، نظافت و رفت‌‌وروب شهر و فعالیت‌های عمرانی اقدامات خود را به نحو مطلوب انجام دهد. پیش‌بینی این است که امسال در ایام دهه آخر صفر ۷ میلیون زایر وارد مشهد شوند.

معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد با اشاره به اینکه خدمت‌رسانی به زائران رضوی در روز‌های پایانی صفر، مختص شهرداری یا دستگاه‌های دیگر نیست، تصریح کرد: متولی اسکان، میراث فرهنگی است، اما ما در مجموعه شهرداری در این زمینه کمک می‌کنیم؛ در این خصوص، ۵۱ مرکز اسکان موقت و اضطراری را با ظرفیت بیش از ۶۳ هزار نفرشب خواب پیش‌بینی کردیم. در حال حاضر، کمپ «غدیر» ما پذیرش دارد و زائرانی که نیاز داشته باشند، در کمپ غدیر اسکان داده می‌شوند.

کیانی اضافه کرد: باید خدمات به زائر را از مجموعه‌های دولتی و حاکمیتی مطالبه و تقاضا کنیم. شهر‌های دیگر در اربعین درگیر خدمت‌رسانی می‌شوند، در روز‌های پایانی صفر که با خیل عظیم زائران مواجه هستیم، به یاری شهر‌های دیگر نیاز داریم تا با انسجام و همدلی، خدمات‌رسانی به زائران بهتر مدیریت شود.

قائم‌مقام ستاد دهه پایانی صفر شهرداری مشهد در خصوص ارائه خدمات به موکب‌ها عنوان کرد: بنا به درخواست سازمان تبلیغات و افرادی که وارد مشهد می‌شوند و قصد دارد موکب برپا کنند، تسهیلگری می‌کنیم که فقط در حد سازه است، اما امسال این موضوع را هم انجام نمی‌دهیم و خودشان باید سازه بزنند. البته این امر به صورت مطلق نیست.

وی خاطرنشان کرد: زائران می‌توانند از شماره تلفن ۳۷۰۴۵ استفاده کنند که پاسخگوی نیازهای زائران برای عزیمت به شهر مشهد مقدس در این روزها هستند. همچنین زائران به موضوعات بهداشتی و نظافتی توجه ویژه داشته باشند و به هشدارهای رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی‌ها حتما توجه کنند. 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->